JT Splatmaster

JT Splatmaster u ponudi

Jednostavno rečeno, JT SplatMaster je proizvod koji ispucava kuglice punjene bojom koje se pri udarcu u metu rasprsnu. Kuglice su 100% biorazgradive, neotrovne i lako se ispiru vodom. Osnovni mehanizam za ispucavanje kuglica je opruga pri čemu je brzina kuglica otprilike 37 m/s (primjerice kod paintballa 90 m/s).
JT SplatMaster je napravljen tako da djeca (i odrasli!) u dobi od 9 + mogu s njime lako upravljati. JT SplatMaster je svestran proizvod s kojim se može igrati doslovno bilo gdje. Osnovno i jedino sigurnosno pravilo je da se za vrijeme igre mora imati paintball maska.
Nakon učenja osnova sigurnosti SplatMaster igra bi trebala započeti sa gađanjem meta uz razne unaprijed kreirane scenarije kako bi se dobio osjećaj za pucanjem. Za početak pogledajte nekoliko izdvojenih video uradaka!

Nakon uvodnog dijela može se ići na igru igrač-protiv-igrača gdje se na dimenzijama ograničenom igralištu mogu natjecati timovi u međusobnom dvoboju. Udarac kuglice u tijelo je bezbolan i bezopasan iz razloga što je kuglica unutar svoje opne (vanjskog sloja) želatinasta te se pri udaru rasprsne. Sve što vam treba za igru je JT Splatmaster oprema, nešto prepreka i zabava može početi.

JT SplatMaster je bezopasna, aktivna i zabavna dvorišna igra za sve dobne skupine! (idealno za rođendanske proslave)

NEMOJTE ČEKATI….KONTAKTIRAJTE NAS I OSIGURAJTE VAŠEM DJETETU VRHUNSKU ZABAVU I NEZABORAVNU ROĐENDANSKU PROSLAVU!

JT Splatmastser poziv

Rezervacije

Termin je potrebno rezervirati unaprijed!

Kontakt

Igor Ilić - 098 682 508

Igor Apčag - 091 224 45 51

paintball.raptor@gmail.com

Prognoza

%o_temp_hi_11%%o_temp_lo_11%