Jednostavno rečeno, JT SplatMaster je proizvod koji ispucava kuglice punjene bojom koje se pri udarcu u metu rasprsnu. Kuglice su 100% biorazgradive, neotrovne i lako se ispiru vodom. Osnovni mehanizam za ispucavanje kuglica je opruga pri čemu je brzina kuglica otprilike 37 m/s (primjerice kod paintballa 90 m/s).
JT SplatMaster je napravljen tako da djeca (i odrasli!) u dobi od 8 + mogu s njime lako upravljati. JT SplatMaster je svestran proizvod s kojim se može igrati doslovno bilo gdje. Osnovno i jedino sigurnosno pravilo je da se za vrijeme igre mora imati paintball maska.
Nakon učenja osnova sigurnosti SplatMaster igra bi trebala započeti s gađanjem meta uz razne unaprijed kreirane scenarije kako bi se dobio osjećaj za pucanjem.

Nakon uvodnog dijela može se ići na igru igrač-protiv-igrača gdje se na dimenzijama ograničenom igralištu mogu natjecati timovi u međusobnom dvoboju. Udarac kuglice u tijelo je bezbolan i bezopasan zato što je kuglica unutar svoje opne (vanjskog sloja) želatinasta te se pri udaru rasprsne. Sve što nam treba za igru je JT Splatmaster oprema, nešto prepreka i zabava može početi.

JT SplatMaster je bezopasna, aktivna i zabavna dvorišna igra za sve dobne skupine! (idealno za rođendanske proslave)

NEMOJTE ČEKATI… KONTAKTIRAJTE NAS I OSIGURAJTE VAŠEM DJETETU VRHUNSKU ZABAVU I NEZABORAVNU ROĐENDANSKU PROSLAVU!